skip to the main content area of this page
Välkommen till NBS-spärr

Säkerhet för dina kontokort

Det blir allt vanligare med kontokort, och därför också tyvärr vanligare med stölder och bedrägerier. Om man tappar eller blir bestulen på sin plånbok är man skyldig att omedelbart spärra samtliga kort, för att undvika personligt betalningsansvar för uttag eller köp som gjorts av oärliga personer. Då skall man i en mycket stressad situation dels komma ihåg vilka kort som försvunnit, dels ta reda på det unika spärrtelefonnumret till varje enskilt kortföretag, och ringa och spärra det. Om detta händer när man är utomlands är det nästan en omöjlig uppgift.

Som kund med vår tjänst NBS-spärr, ringer man endast ett telefonsamtal till NBS Securitys spärrnummer. Dessa samtal tas emot av Securitas, som omedelbart spärrar samtliga kort. På NBS Securitys spärrnummer får kunden alltid tala med en handläggare 24 timmar om dygnet 365 dagar om året.

Årsavgiften för denna tjänst är endast 225 kr. Kontakta oss så hjälper vi dig att registrera dina kort. Det tar bara några minuter.


Logga in

Vill du se din kortstatus, lägga till eller ta bort något kort? Gör det här.

 

 

Ny användare

Oavsett om du tidigare har varit kund hos NBS eller vill registrera dig som helt ny kund kan du göra detta här. Klicka på länken nedan för att registrera dig.

Registrera

Glömt lösenordet?

Har du glömt ditt lösenord kan du få det skickat till din mailadress alternativt din hemadress. Klicka på länken nedan för att skicka efter ditt lösenord.

Skicka efter

Vill du spärra dina kort?

Ring: 0771-525252